Petoro povređeno u udesima, dvoje u požaru na Podbari

Sedam osoba povređeno je u tri saobraćajne nezgode i jednom požaru koji su se u prethodna 24 sata dogodila u Novom Sadu.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da se prva saobraćajna nezgoda dogodila oko 10:45 časova na uglu Bulevara Mihajla Pupina i ulice Modene, i u njoj su povređene dve starije osobe, o čemu opširnije možete pročitati OVDE.

Hitna pomoć je reagovala i oko 14:30 časova na kružnom toku na Sentandrejskom putu kada je u sudaru povređena žena stara 53 godine. Ona je zadobila lakše povrede kolena i prebačena je u Urgentni centar.

Sudar se dogodio i oko 16:30 časova na uglu Almaške ulice i Save Vukovića na Podbari kada su povređene dve žene stare 51 i 30 godina. Obe su sa lakim telesnim povredama prebačene u Urgetni centar.

Hitna pomoć je noćas oko 02:30h intervenisala u Ulici Aleksandra Tišme 17 na Podbari nakon poziva Vatrogasne brigade. Dok su vatrogasci gasili plamen, Hitna je zbrinula muškarca starog 30 godina i devojku staru 27 godina. Njih dvoje su zbog prekomerne izloženosti dimu prevezeni u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Kako nezvanično saznajemo, požar je izbio u kuputilu jednog stana, a vatrogasci su brzo ugasili vatru, pa šteta nije velika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika