FOTO: Više udesa u Novom Sadu zbog kiše

Tokom popodneva u Novom Sadu se dogodilo više sudara zbog kiše, pa se na sve učesnike u saobraćaju apeluje da budu posebno oprezni.

Dvadesetšestogodišnja devojka povređena je u nezgodi koja se nešto pre 15 časova dogodila na Bulevaru oslobođenja. 

Kako za 021 navode u Hitnoj pomoći, devojka je u udesu na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Narodnog fronta zadobila povredu glave. Lekarska ekipa ju je zbrinula i prevezla u Urgentni centar.

Pored ovog, za samo pola sata dogodila su se još četiri blaža udesa - u Temerinskoj ulici, zatim u Jevrejskoj, a dva su se desila na Bulevaru cara Lazara.

Kasnije tokom popodneva došlo je i do saobraćajne nezgode u Novosadskog sajma, kao i u Hajduk Veljkovoj ispred Dečije bolnice. Na Banstolu se prevrnuo kombi.  

  • komitet za omladinu

    13.10.2016 15:20
    Novosadjani su generalno losi vozaci. Ne znaju gde ce i sta ce kad su u saobracaju. Tri usporena snimka in nisu ravna
  • Tja

    13.10.2016 14:07
    Ovde ljudi voze kao da svi imaju kabriolet, padne kisa, oni ko sludjeni, ili voze 20 ili 100. Na pesackim bez semafora ne bi slucajno neko propustio pesaka, valjda ce pokisnuti u kolima. Samo gledam i ne verujem. A po ponasanju u saobracaju se prepoznaje kultura. Ili nekultura, bolje reci. Kako u saobracaju, tako i u zivotu. Svejedno, zakljucak koji se najcesce namece je da sve manje postoji racionalnost.
  • dule

    13.10.2016 09:49
    A ustvari ima svega po malo.

    Pa tako ima loših vozača (najodgovorniji), ima loših biciklista, ima loših pešaka.

    A bogme ima i da infrastruktura više ne može da izdrži tu količinu vozila, projektovana je i izgrađena za manje. Jbg, kad umesto kuće sa petoro stanara napravite zgradu sa 50 stanara možete vi provući cevke i struju 10 puta jače. Al 10 puta širu ulicu ne možete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika