Maloletni Novosađanin teže povređen u udesu u Kisačkoj

Četiri osobe, među kojima je i 16-godišnji momak, povređeni su u dve nezgode proteklog dana u Novom Sadu.

Rano ujutru, oko 7:40 u nezgodi na uglu ulica Lukijana Mušickog i Vojvode Bojovića povređen je 27-godišnji pešak. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, on je zadobio naizgled lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar.

Prema navodima svedoka, na ovog muškarca je na pešačkom prelazu naleteo automobil marke "volksvagen". Više o ovoj nezgodi OVDE.

Tri osobe povređene su u nezgodi koja se oko 13:30 dogodila u Kisačkoj ulici, ispod nadvožnjaka. Otvoreni prelom stopala, kao i kontuziju glave zadobio je 16-godišnji momak, koji je prevezen na Dečiju hirurgiju, a 34-godišnji i 41-godišnji muškarci naizgled su lakše povređeni. Prema rečima dr Bursać, njih je lekarska ekipa prevezla na dalje zbrinjavanje.

  • pele

    25.10.2016 08:57
    u kisackoj ulici pesake MRZI da prosetaju 20m dalje do pešackog pa pretrcavaju ispd nadvoznjaka i samo odjednom izlete, nije mi cudno sto nastradaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika