VIDEO: Ubistvo oca naručio zbog nasledstva

Ratomir M. iz Srbobrana, koga je Novosadska policija uhapsila zbog sumnje da je planirao ubistvo oca, to je planirao da učini kako bi nasledio 11 jutara zemlje vredne 100.000 evra.

Pored 38-ogodišnjeg Ratomira, uhapšene su još četiri osobe iz Srbobrana i Vrbasa, koje je angažovao kao plaćene ubice.

Mediji prenose da je Ratomir bio opterećen finansijskim problemima, što je dovelo do toga da angažuje ubice. Navodno je uzeo kredit od banke, a nije mogao redovno da vraća rate.

Štampa piše da je Ratomirov otac iznenađen zbog hapšenja svog sina. On je mislio da mu kuću pretresaju jer traže drogu, a ne zbog planiranja ubistva. Tvrdi da sa sinom, koji živi u istoj ulici, nije bio u svađi. Međutim, kako kaže, Ratomir se pre dve godine promenio i počeo je da ga izbegava.

"Počeo je da pije, slupao je dva automobila i napravio štetu od 4.000 evra. Dao sam mu 15 jutara zemlje da radi, a ja sam zadržao ostatak. Zemlja jeste njegova, ali je plod uživanja moj i Ratomir ne može da je proda dok sam živ. Šta je on radio, ne znam, ali je neku zemlju stavio pod hipoteku da bi uzeo kredit", dodao je Ratomirov otac.

Nasuprot tome, izvor blizak istrazi rekao je da su oni bili duže vreme u svađi i da su se često sporili oko imovine. Otac je navodno zapretio sinu da mu neće ostaviti ništa od nasledstva, zbog čega je ovaj odlučio da ga ubije.

Kod četvorice uhapšenih, koji su trebali da počine ubistvo, pronađeni su eksploziv, pištolj, nož, ali i video snimci na kojima se dogovaraju o ubistvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika