VIDEO, FOTO: Udes na uglu dva bulevara, vozila potpuno uništena

Muškarac star 58 godina povređen je u nezgodi koja se jutros oko 7:25 dogodila na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra.
Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći, muškarac je zadobio povredu glave, koja je sanirana na licu mesta. Nije bilo potrebe da se povređeni zbrinjava u Urgentnom centru. 
 
 
Šteta u nezgodi je ogromna - putnička vozila potpuno su uništena, što javljaju i čitaoci 021.
 
  • Dragan

    22.11.2016 14:56
    Samo sjednite u auto ujutru oko 8 sati od Kasarne na BUlevaru Evrope prema Futoskoj pa pogledajte koliko maniaka prolazi kroz crveno koliko njih proleti po traci za desno pravo i divlja i pretice i vozi 120 na sat. I gde je tu Policija? Na kraju Bulevara uvek ma uvek na jednom te istom mestu sa radarom>

    Ja ozbiljno necu da vredjam ali dali ima neko pametan u toj Prometnoj Policiji da stave radar svaki put na drugo mesto. Zasto mi moramo da slusamo motore koji luduju sada po Bulevaru Evrope danju i noci i nikad ih niko nije kaznio ili oduzeo motor za ludovanje.
  • :)

    21.11.2016 16:57
    Komentari odlicno oslikavaju nesposobnost ns populacije. Jedini smislen komentar je onaj koji je dao markedjani, o pravu prvenstva i ZNAKOVIMA (btw jeste li culi nekad za ZNAKOVE?). U saobracaju nema nista po automatizmu, svaka situacija je nova i treba biti POSVECEN i KONCENTRISAN. A moji dragi sugradjani su sve samo ne koncentrisani. Naprotiv, kao da su pod sedativima. Refleksi kao kod babe. Treba im sto godina da krenu, na svaku nepredvidjenu situaciju deluju sa cudjenjem i zbunjeno. Vrlo je mucno voziti po takvom gradu. Zato najvise volik bicikl. I na kraju, vozila uopste nisu "unistena", iz uvoza vam stizu daleko gori polovnjaci pa ih ovde "madjionicari" srede, usminkaju i prodaju kao novo.
  • dule

    21.11.2016 08:52
    маркеђани
    20.11.2016 • 14:30

    semafor
    Ne radi semafor amo,a nema ni policije da reguliše saobraćaj. Veoma je opasno tamo ići!
    '''''''''
    Па основно провило саобраћаја лепо каже како се регулише првенство пролаза на раскрсницама. По важности, полицајац који регулише саобраћај, семафор, знак, ознака на путу и на крају ако нема ничега правило десне стране. Дакле кад не ради семафор, важи знак који стоји изнад њега. Страшно је да има људи који седају за волан а не знају тако нешто...


    1) Ne znam zašto nije radio semafor (i da li je uopšte radio)
    2) Apsolutno si u pravu za saobraćajna pravila
    3) Ljudi gomilu stvari radi po uhodanim šemama, pa između ostalog i vožnju. Nije lako kad si neku raskrsnicu prošao 1000 puta sa semaforom i sad odjednom semafora nema. Možemo mi da pričamo koliko hoćemo o obavezama vozača, ali ponašanje po uhodanim šemama je osnovna ljudska psihologija. I baš zbog toga se retko, jako retko, menja pravo prvenstva. Takođe, ako nema nekog jakog razloga, semafore NE TREBA GASITI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika