FOTO: Četvoro povređenih u nezgodama u Banatiću, na Bulevaru Evrope i kod Kontrasta

Četiri osobe povređene su u tri nezgode koje su se dogodile u toku ponedeljka u Novom Sadu.
Lakše povrede zadobila je 32-godišnja žena na biciklu u nezgodi koja se oko 8:45 dogodila na uglu Bulevara Jaše Tomića i Gagarinove, u Banatiću. Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, žena je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
 
Tridesetčetvorogodišnji muškarac povređen je u nezgodi koja se oko 9:30 dogodila na kružnom toku na Bulevaru Evrope, ka industrijskoj zoni Sever 2. Lekarska ekipa je sanirala na licu mesta njegove povrede glave i kolena, te ga prevezla na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.
 
Muškarac star 47 i žena stara 49 godina povređeni su u nezgodi oko 11:30 kod podvožnjaka u blizini Kontrasta. Lekarska ekipa zbrinula je muškarca s povredom ruke i ženu s istegnućem vratnog dela kičme, a potom ih prevezla na dalju dijagnostiku. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika