FOTO: Dve devojčice i motociklista povređeni u popodnevnim nezgodama

Dve devojčice povređene su na Limanu 2 danas oko 18 časova, a istovremeno je kod Merkatora došlo do dva lančana sudara, u kojima nije bilo povređenih.
Na uglu Ravaničke i Narodnog fronta, kod OŠ Jovan Popović, dve desetogodišnje devojčice zadobile su lakše povrede ruke i one su prevezene na Dečiju hirurgiju.
 
Dva lančana udesa kod Merkatora u kojima povređenih nije bilo, stvorila su zastoje u saobraćaju.
 
Prethodno je oko 16 sati u Ulici Save Maleševa u Kaću lakše povređen sedamnaestogodišnji motociklista.
  • vasa

    25.11.2016 23:22
    5
    Pet meseci - bas na tom delu Narodnog fronta, i to kod pesackih prelaza ne radi ulicna rasveta!!! Crkle sijalice, a ovi sto treba da menjaju imaju preca posla. Sreca sto jos niko nije poginuo. U Dragise Brasovana isto mesecima ne menjaju...UZAS!
  • DonJuan

    25.11.2016 21:24
    Napaljeni sumaheri se raspistoljili, petak je pa ih uhvatilo ludilo, misle da su negde jako potrebni i ne smeju sebi da dozvole zakasnjenje od par sekundi.
  • dr Petrovic

    25.11.2016 20:59
    Crni petak
    Eto nama posla zbog ludila sa crnim petkom.
    Manite nas tih " evropskih vrednosti"
    Pazite na ljude oko sebe.
    Cinite drugima umesto pravljenja guzvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika