FOTO: Žena i devojčica povređene u udesu u Veterniku, morali da intervenišu vatrogasci

Dve osobe povređene su u udesu koji se danas oko 14 časova dogodio na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Sonje Marinković u Veterniku.

Pod još nejasnim okolnostima sudarili su se "jugo" i karavan. Ovom prilikom intervenisali su i vatrogasci kako bi 48-godišnju ženu, koja je zadobila teže povrede, izvukli iz "juga".

U sudaru je povređena i 12- godišnja devojčica koja se nalazila u karavanu. Ona je zadobila naizgled lakše telesne povrede vrata.

Kako je za 021 rečeno u Hitnoj pomoći, žena je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i zbrinjavanje, dok je devojčica prevezena da Dečiju hirurgiju.
 

  • Nervirach

    27.11.2016 08:52
    Ne treba nama NATO. Daj srbinu volan.
  • miki15

    26.11.2016 22:46
    Cest slucaj
    Cesti su udesi na toj reskrsnici, pre par godina i mog oca su udarili na tom istom mestu. Ne pomazu kazne, ljudi ne postuju znakove, jedino lezeci policajac.
  • Kris

    26.11.2016 22:18
    Prošla sam tuda kada su sve već raščistili, samo je jugo bio na istom mestu. Jugo je smrskan sa obe strane, bilo je jasno da ga je neki auto udario sa vozačke strane i nabio na banderu na suvozačku stranu. Toliko je uništen auto da sam pomislila kako su male šanse da je neko preživeo taj sudar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika