Sedmogodišnja devojčica povređena u nezgodi u Ledincima

Tri osobe, među kojima je i sedmogodišnja devojčica, povređeni su u dve nezgode u toku jučerašnjeg dana.
Devojčica je zadobila lakše povrede ramena u nezgodi koja se oko 19:30 dogodila u Fruškogorskoj ulici u Ledincima. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na Dečiju hirurgiju. Takođe, u ovoj nezgodi povređena je i 29-godišnja žena, koja je s lakšom povredom glave zbrinuta i prevezena u Urgentni centar.
 
Dvadesetpetogodišnji momak povređen je u nezgodi koji se oko 20:30 dogodila u Vojvođanskoj ulici u Futogu. On je takođe zbrinut i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Težu povredu zadobila je juče 73-godišnja baka, koja je pala iz autobusa u Futogu i slomila ruku. Ekipa hitne pomoći intervenisala je oko 11 časova u Ulici cara Lazara, mobilisala baku s otvorenim prelomom podlaktice i prevezla je u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika