Suđenje za pucnjavu u Petrovaradinu kreće ispočetka

Suđenje Milošu M. (31) iz Petrovaradina, koji je osumnjičen da je 2015. godine danima i noćima ispaljivao hice u kuće i automobile sugrađana u naselju Bukovački do, krenuće ispočetka.
Naime, sudija Osnovnog suda Branislava Debeljački koja je vodila postupak prešla je u drugo odeljenje, a sudija Nevena Petrović, kojoj je dodeljen ovaj slučaj za juče, kada je trebalo da se nastavi glavni pretres osumnjičenom, već je ranije imala zakazano ročište. 
 
Nastavak postupka biće zakazan naknadno.
 
Podsetimo, na početku suđenja optuženi je naveo da ne želi da iznese svoju odbranu te u dosadašnjem postupku to nije učinio. Tom prilikom kazao je da je razumeo optužnicu i da će se dalje braniti ćutanjem.
 
Pucnjave su počele 12. marta 2015, a na meti se našlo pet kuća i dva automobila. Hici su ispaljeni iz pištolja, a samo u jednom slučaju korišćena je automatska puška. 
 
Prilikom gotovo tročasovnog detaljnog pretresa dveju kuća na Bukovačkom putu, policija i Žandarmerija su pronašle automatsku pušku, pištolj "tetejac", dve bombe, municiju različitog kalibra. Automatska puška s metkom u cevi, nađena je u automobilu u dvorištu.
 
Optuženom je na predlog njegovih branilaca, lane ukinut pritvor, posle 15 meseci, i dozvoljen mu je kućni pritvor uz elektronski nadzor.
  • Stanko

    24.01.2017 17:00
    Zakon
    Kako ponovo sudenje? Samo razj....ate nase pare. Opet nagomilato milione predmeta i svaki sudija dnevno po dva rocista.
  • mile

    19.01.2017 10:06
    Zanimljivo da se nigde ne spominju vlasnici kuca na koje je pucano?Mi iz kraja znamo da nisu posteno to zaradili i da truju decu...Dosli kao izbeglice i napravili tvrdjave...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika