Pritvor za majku dečaka koji je zapalio beskućnika

Novosađanki D.J, majci dvanaestogodišnjeg dečaka koji je 13. decembra prošle godine zapalio Dragutina Todorčevića (64) koji je živeo na ulici, posle saslušanja, određen je pritvor.
Ova mera joj je izrečena na predlog tužilaštva kako bi se obezbedilo njeno prisustvo za nesmetano vođenje postupka. Osim toga, postoji i opasnost od bekstva, a nema ni prijavljeno boravište.
 
Za majkom krivično neodgovornog dvanaestogodišnjaka tri puta je bila raspisana potraga. Kako pišu Novosti, pozivi za njeno saslušanje vraćali su se sa obaveštenjem da nisu mogli da budu uručeni, jer se ne nalazi na prijavljenoj adresi. 
Zbog toga je, kako kažu u tužilaštvu, za njom morala da se raspiše potraga preko policije kako bi bila pronađena.
 
Zbog onoga što je učinio njen dvanaestogodišnji sin, koji zbog godina nije krivično odgovoran, protiv D.J. biće podneta krivična prijava zbog zanemarivanja i zapuštanja deteta.
 
Dečak je posle nemilog događaja smešten u Vaspitno-popravni dom za maloletnike u Pančevu.
  • ntn

    03.02.2017 19:09
    iq0
    Odmori'e se i prezimiti u boljem smeštaju nego što je bila, rešila se deteta, a na proleće će se naći neka budala da pokrene novi krug pakla!
  • lolo

    03.02.2017 13:20
    Ko ce da se kladi da su nju priveli i zatvorili jer je vrv neka beda i buranija? Daleko od toga da je pogresno, ali nisam siguran da bi tako zatvorili roditelja nekog burzujcica.
  • Tuga

    03.02.2017 12:30
    Tuga, jad i beda. Cela situacija je za žaljenje, kako žrtve, tako i počinitelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika