Ukrao bakarne predmete iz šest vikendica u Sremskim Karlovcima

Policija u Sremskim Karlovcima u saradnji sa policijom u Inđiji rasvetlila je više krađa koje su počinjene u ove dve opštine.
Uhapšen je meštanin Stare Pazove (52) koji se, između ostalog tereti da je u Srednjem Mateju u Sremskim Karlovcima provalio u šest vikendica iz kojih je, uglavnom, krao bakarne predmete.
 
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava. 
  • Oluk

    20.02.2017 11:25
    MA daj ljudi
    I ja sam mojoj deci odvojio od usta isti taj hleb i mleko da bih kupio taj oluk.
    Neka zaradi skot a ne da krade pošteno i mukom zarađeno.
    Da mu odfikare jedan prstić za ovo...nikad više ne bi pomislio na to.
    Eeeeee...Dušane...gde ti je Zakon
  • NN

    15.02.2017 13:37
    Za hleba i mleka
    Verovatno je jadan krao za hleba i mleka! Inace sta ce on jadan sa tih 500 dinara od jednog oluka!? Snalazi se u ovim vremenima kako ko zna i umije!
  • Student

    13.02.2017 13:19
    Šteta
    Nadam se da će se teretiti za štetu koju je napravio na vikendicama, a ne koliko je sebi obezbedio. Oluk koji vam odnesu oni prodaju za 500 dinara, a vama majstor koji dođe i popravi ga uzme 50e, što je normalno. Treba i mora se gledati samo nastala šteta, drugo ne treba da nas zanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika