Biciklista pao u Vojvode Bojovića, polomio ključnu kost

Dve osobe povređene su u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Oko 22 časa u Ulici vojvode Bojovića, prilikom pada sa bicikla, povređen je 37-godišnji muškarac. On je zadobio prelom ključne kosti, kao i kontuzivne povrede glave.
 
Nešto ranije, oko 16 časova, na uglu ulica Mihajla Pupina i Omladinske u Veterniku, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povrede noge zadobio muškarac star 67 godina.
 
Kako je za 021.rs navedeno u Hitnoj pomoći, svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
  • Dragan

    24.02.2017 11:33
    Podrska
    Apsolutno podrzavam komentar gospodina Sterija,jer je rekao sve sto treba i da mogu ovde bih mu dao 1000 lajkova,iz razloga sto su biciklisti jako bezobrazni,a i misle da znaju da voze i da ucestvuju u saobracaju a ne znaju ustvari nista.Kao sto rece jedan instruktor voznje Pesaci a ja cu dodati i biciklisti su NEOBRAZOVANA masa ljudi u saobracaju jer da bi neko postao pesak on ne mora da ide u skolu nego cim se rodi,odmah na ulicu,i da nagazi na pesacki kada god on hoce a nema veze da li ugrozava ostale ucesnike u saobracaju a isto vazi i za bicikliste koji i ako imaju cisto CRVENO oni se prolaze kao da su vozila pod pravom prventsva prolaza!
  • Sterija

    22.02.2017 10:33
    Hitno pozvati Okanovića
    Smatram se pozvanim objasniti da su i biciklisti učesnici u saobraćaju. Kao takvi, obavezno bi
    trebali da prođu obuku i da polažu vozački ispit za bicikliste i to po kategorijama. Naime, svi
    smo svedoci da u poslednje vreme, napretkom tehnologije, bicikl postaje sve moćnije prevozno
    sredstvo. Predlažem sledeće:
    - za tricikle i bicikle sa pomoćnim točkovima uvesti polaganje za potvrdu o poznavanju propisa
    - za mini, poni i slične bicikle bez menjača uvesti polaganje biciklističke A kategorije
    - za velike bicikle sa menjačem obavezno polaganje za biciklističku B kategoriju
    - za brdske i slične bicikle svakako polaganje za biciklističku C kategoriju.
    Korist bi bila višestruka, svi bi naučili da voze bicikl, naučili bi saobraćajne propise, zaposlili bi puno nezaposlenih u BICIKL ŠKOLAMA, država bi ubirala poreze i prihode od kazni za vožnju bez dozvole, stvarno sve bajkovito. Zato predlažem gospodinu Okanoviću da sprovede ovu ideju, e a onada idemo na PEŠAKE ...
  • Komifo

    21.02.2017 16:23
    @Perica

    Verovatno ne. A tebi časovi maternjeg jezika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika