Krali novac i zlato iz kuća i stanova u Novom Sadu

D. M. (21) sa Kosova i Metohije i još dvojica Novosađana uhapšeni su zbog više krađa.
D.M, koji neprijavljeno boravi u Novom Sadu, tereti se za najmanje trinaest teških krađa, odnosno provala u kuće i stanove iz kojih je uglavnom krao novac i zlato.
 
Sumnja se, takođe, da je u ponedeljak ukrao pazar u jednom novosadskom kiosku, nakon čega ga je policija uhapsila.
 
D. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
 
Protiv dvojice Novosađana, za koje se sumnja da su sa njim činili pomenuta krivična dela, biće podneta krivična prijava.
  • Ana

    24.02.2017 22:11
    Uzas
    PA STA RADI POLICIJA ZASTO NE NAPISU IME I PREZIME ZASTO INICIJALI I IMENA NOVOSADJANA DA ZNAJU SVI O KOME SE RADI CEMU PRIKRIVANJE ?To treba javno na trgu grada kazniti da ceo svet vidi i da drugi vide da im ne pada na pamet da tako nesto rade.Krivicnu dobiju odleze i izadju posle rade ista i gora dela!Sramota nije covek vise nezbedan ni u rodjenoj kuci.E gde to zivimo samo zakon menjati.Rade to jer mogu drzava im dozvoljava.........
  • ana

    24.02.2017 11:37
    Molim vas da pustite minisarku prava tih 48 h sa njima u ćeliju sa tasnicom i nakitom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika