Dve starije žene povređene u udesima kod Gradskog groblja i na Novom naselju

Dve starije žene povređene su u udesima koji su se juče dogodili u Novom Sadu.

Obe su kao pešaci prelazile ulicu.

U prvom udesu oko 14 časova na Rumenačkom putu kod Gradskog groblja povređena je 70-ogodišnja žena dok je prelazila ulicu. Ona je zadobila kontuzione povrede grudnog koša. Nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Skoro istovremeno, kod fudbalskog igrališta na Bulevaru Jovana Dučića na Novom naselju 75-ogodišnja žena zadobila je teške telesne povrede u vidu otvorenog preloma podlaktice i potkolenice, kao i povrede glave. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, ekipa Hitne pomoći je ženu prevezla u Urgentni centar.

Hitna pomoć apeluje na starije građane i bicikliste da obrate više pažnje kada učestvuju u saobraćaju.

  • ggg

    02.03.2017 10:19
    koliko ja znam pešaci imaju prednost, ali to se kod nas naravno nikad ne poštuje, ispada da onaj ko stane i propusti pešaka čudak, pešaci su oni koji moraju da se čuvaju, svako svoju glavu čuva a vozači dok ih niko ne kažnjava neće poštovati zakon
  • Mišel Muton

    01.03.2017 09:38
    Ja bih pre rekla da apel treba uputiti vozačima motornih vozila ( smatra se da dobro vide, čuju i imaju dobre reflekse) da prilagode brzinu i da ne telefoniraju dok voze....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika