Tri saobraćajke za četiri sata, povređeni dečaci

Četiri osobe, od toga dva dečaka, povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile danas u Novom Sadu.
Hitne pomoć je najpre intervenisala oko 11 časova na Sentandrejskom putu na Klisi, gde su povređeni muškarac star 28 godina i 11-godišnji dečak. U Hitnoj pomoći kažu za 021.rs da je muškarac zadobio lakše povrede ramena, dok je dečak zadobio povredu glave.
 
"Još jedan dečak povređen je na Bulevaru cara Lazara oko 15 časova. Radi se 13-godišnjaku, koji je zadobio povrede glave, ruke i kolena", poručila je dr Mirjana Bursać.
 
 
Nešto ranije, ekipe Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć intervenisale su i na Bulevaru Jovana Dučića na Novom naselju, gde je u saobraćajnoj nezgodi lakše povrede glave, grudnog koša i kolena zadobio 56-godišnji muškarac.
 
Povređeni su preveženi u Urgentni centar, odnosno na Dečju hirurgiju.
  • DonJuan

    05.03.2017 11:08
    @Marijan Peric
    E vala bas, svaka ti je na mestu. Nisam upoznao dva coveka odande da valjaju. Svi su isti, ko sa trake i svi su toliko iritantni, bahati, zatucani, bezobrazni i prevrtljivi da ni mene ne cudi sto su proterani.
  • Marijan Peric

    05.03.2017 07:16
    Dosao sam sluzbeno u N.Sad ujutru izlazim iz Hotela park da udjem u glavnu ulicu iako im semafor pokazuje, da JA imam zeleno, pazi oni ladno prolaze prave se ludi i dalje da bi dosli na posao u osam sati. Na semaforu kod Futoske ulice krizanje za Bulevarom Evrope ima samo jedna traka za levo ali bas ti opasni soferi njih to ne zanima i postave se paralelno sa nama kao da postoji jos jedna traka za levo i naravno sudar. Tip je jos bio arogantan, poceo da preti kad sam mu rekao gde ces? A onda ko da ga je bog kaznio stari stojadin iz suprotnog smera di jesu dve trake prema Futoskoj normalno je usao u svojoj duploj traci i boom zabio se u njega jer ne ocekujes da ce neko da to radi. Tip je razlupao novi Audi a stojadinu skoro nista. hahaha e ne zelim slabo ali neka mu je. Moze da baci Audi. U tom trenutku sam prosao stao i otvorio prozor i reko mu: HOces da postujes pravila kao mi? I naravno dokazao odakle dolazi iz Krajine urlajuci preteci ubicu zaklacu itd. Samo sam mu se nasmijao i reko: Nije nista cudno da Vas je Tudjman proterao kad se tako ponasate. Svaka cast postenim kulturnim ljudima iz Krajine da nebi bilo slucajno rekli kako sam nacionalista. Jednostavno kultura se vidi na svakom koraku cim ulazis u N.Sad. Nekad kulutran cist grad - sad sramota za ljude koji zive koji su dosli tu jer ih ovakvi njihovi sunarodnjaci sramote. Rigorozne kazne po djepu i kad ne plate oduzimanje imovine i tog Audi bolan nebio.
  • Tatin sin

    04.03.2017 22:27
    Pun je grad arogantnih tatinih sinova koji su specijalisti u izazivanju nesreca .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika