FOTO: Izgorela napuštena kućica kod stadiona "Karađorđe"

Novosadski vatrogasci jutros su ugasili požar u napuštenoj kućici kod nekadašnjih teniskih terena pokraj stadiona "Karađorđe".

U intervenciji su učestvovala dva vozila vatrogasne jedinice, a požar je ugašen za nekoliko minuta.

Požar je izbio oko 6:20 časova, ali za sada nije poznat uzrok.

Podsetimo da su teniski tereni napušteni pre nekoliko meseci, jer uskoro na ovoj lokaciji počinje izgradnja tržnog centra kompanije Nepi.

  • Perica

    08.03.2017 16:21
    #####
    Vatrogasci sve pokvarili,moraće ipak trošak za rastavljane....
  • ns g

    08.03.2017 14:56
    Jedina dobra stvar je ta da su pripadnici vatrogasne brigade stigli za 4 minute od poziva! Svaka cast!
  • Boxy

    08.03.2017 11:42
    kao, nije vam jasno?
    Slučaj Savamala je uhvatio pelcer. Nismo mi mutav narod, brzo se mi naučimo svemu što ne valja i nije dobro. Pošto nam je naš vrli premijer pokazao kako se to radi, a ne snosi se odgovornost, ovo će postati sve češća praksa. Mogu samo da zamislim kako će proći npr. neki nepoćudni vlasnici kuća koji odbijaju da (za neodogovarajuću naknadu) prodaju svoje kuće preduzimačima koji hoće da na njihovom placu podignu zgradu. Ima da gori kao u Grčkoj svakog leta pred turističku sezonu kad spaljuju makiju da bi preduzimači kasnije taj teren otkupljivalji jeftino za gradnju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika