Udesi na Detelinari, u Veterniku i Bukovcu, među povređenima i devetogodišnjak

Pet osoba povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Najpre su u udesu oko osam časova u Hadži Ruvimovoj ulici na Detelinari lakše povređeni devetogodišnji dečak, 45-ogodišnja žena i muškarac star 50 godina.
 
Doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći kaže za 021.rs da su se u nastavku dana povređena još dva muškarca.
 
"Oko 13:30 časova u Ulici Dragoslava Srejovića u Veterniku, lakše povrede vrata zadobio je 24-godišnji biciklista. Sinoć oko 21 čas na ulasku u Bukovac iz pravca Petrovaradina u udesu je povređen muškarac star 41 godinu i on je zadobio lakšu povredu glave", navodi Bursać.
 
Naša sagovornica dodaje da su svi povređeni nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar, odnosno u Dečiju bolnicu, na dalje zbrinjavanje.
  • Mama

    15.03.2017 09:10
    Razgovarajte sa decom!
    Juce sam na raksrsnici Fruskogorske i Narodnog fronta prisustvovala pretrcavanju dve devojcice - srednjoskolke na crveno, verovatno su pokusavale da stignu na 4-u. Bila sam udaljena 150 metara ali sam vikala nemojte deco! Na srecu, nije ih niko pokupio, a autobus im je ipak otisao. Ja sam mojoj deci rekla da NIKAD, ali NIKAD ne trce na autobus., i da cu im ako zakasne uvek opravdati nego da lelecem na Rumenackom. Molim i druge roditelje da razgovaraju sa svojom decom.
  • Phc

    14.03.2017 08:29
    Neverovatno
    Da li moze da prodje jedan jedini dan bez udesa??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika