Begeč ponovo na meti razbojnika, ovaj put opljačkana pošta

Pošta u Begeču obijena je u noći između ponedeljka i utorka, 27. i 28. marta, i tom prilikom iz nje je odneta nepoznata količina novca, saznaje 021.
Prema našim informacijama iz policije, obavljen je uviđaj i trenutno se traga za počiniocem.
 
Kako još saznajemo, posao je obavljen profesionalno, obijena su dvoja vrata, izvaljena i oborena kasa pričvršćena za beton, i bušilicom otvorena sa zadnje strane. 
 
Više informacija očekuje se u saopštenju policije.
 
Inače, ovo je još jedan u nizu incidenata u ovom mestu. Begeč je poslednje tri godine učestalo na meti razbojnika, od kojih je većina od ranije poznata policiji. 
 
Poslednje hapšenje dogodilo se u ponedeljak, kada su zbog provale i krađe iz vikendice jednog Novosađanina u Begeču uhapšena dvojica, od kojih je jedan maloletnik. O tome opširnije OVDE.
 
Takođe, pre nedelju dana zbog teške krađe uhapšen je jedan od maloletnika koji terorišu meštane ovog naselja. O tome opširnije OVDE.
 
Dodajmo još da zbog provala, krađa i uznemiravanja meštana policija pojačano patrolira ulicama Begeča.
  • Jozef

    29.03.2017 14:38
    Apsurd kompletni
    "Бегеч - Према попису из 2011. било је 3.325 становника."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika