Tri udesa u Kaću, Veterniku i Futogu, četvoro povređeno

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u poslednja 24 sata u Novom Sadu.
Prema rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, uglavnom se radi o lakšim povredama, a nešto ozbiljnije povrede zadobio je 45-ogodišnji motociklista u udesu na putu Kać - Budisava, koji se dogodio oko 10 časova.
 
"Hitna pomoć je intervenisala zbog muškarca koji je pao sa motora. On je pod sumnjom na prelom ruke, povredu ramena i ključne kosti prevezen u Urgentni centar", dodaje Bursać.
 
Oko 18 časova na uglu Omladinske i Ulice Mihajla Pupina u Veterniku, lakše kontuzione povrede grudnog koša zadobio je 22-godišnji mladić.
 
U udesu koji se dogodio oko 21:30 časova u Futogu, na uglu Dunavske i Ulice carice Milice, povređena su dvojica muškaraca starosti 28 i 29 godina. Oni su zadobili lakše kontuzione povrede.
 
Svim povređenima je ukazana pomoć na licu mesta, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika