Odložen početak suđenja za ubistvo penzionisane novinarke kod Jodne banje

Suđenje za ubistvo novinarke u penziji Jaroslave Dobrenov Dugošije (77) koje je trebalo juče da počne u novosadskom Višem sudu, odloženo je.
Početak suđenja je odložen zbog sprečenosti tužioca, pišu "Novosti".
 
Podsetimo, Biljana J. (50) iz Stejanovaca optužena je da je 9. februara prošle godine u kući u Ulici Nikole Tesle 15 kod Jodne banje ubila nekadašnju novinarku RTV-a. Žena je ubijena tokom pljačke. Osumnjičena je preturila stvari po kući, a prilikom hapšenja je pronađen i deo predmeta koje je uzela. Uhapšena je na Podbari tri sata nakon ubistva, a prilikom saslušanja je priznala krivično delo.
 
Kako je 021 ranije pisao, telo nesrećne žene je pronađeno u dnevnoj sobi sa vidljivim povredama u predelu vrata i grudi i u velikoj lokvi krvi. Prema sumnjama policije, Biljana je došla u Jaroslavinu kuću kako bi je opljačkala i tada ju je udarila nekoliko puta flašom od viskija, panjem i potom bukvalno preklala srčom od stakla. Ona je nakon ubistva preturila kuću i sa ukradenim stvarima pobegla. 
 
Optužena bi pred sudom trebalo da se pojavi 2. juna. 
  • 9 zamenika VJT

    13.04.2017 17:30
    U VJT Novi Sad ima 9 zamenika javnog tužioca.
    Zar su svi bili sprečeni da dodju na zakazano sudjenje umesto opravdano sprečenog kolege?
  • pitanje

    12.04.2017 13:26
    za SNS
    kom SISTEMU pripada ovo ubistvo?
  • Joka

    11.04.2017 10:22
    ... tužioci na odmoru a kriminalci i dalje rade svoj posao.Krimi država, pa to ti je...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika