Dečak i još troje povređeni u tri udesa u Novom Sadu

Četiri osobe, među kojima je i jedan dečak, povređene su u tri udesa koji su se dogodili juče u Novom Sadu.
Dečak i još troje povređeni u tri udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Ekipe Hitne pomoći najpre su reagovale oko 15.15 časova, kada su na putu prema Šangaju lakše kontuzione povrede zadobili muškarci stari 55 i 26 godina. 
 
Po rečima doktorke Mirjane Bursać, u nastavku dana dogodile su se još dve nezgode u kojima su povrede zadobili 28-godišnja devojka i 11-godišnji dečak.
 
"Na uglu ulica Feješ Klare i Bulevara patrijarha Pavla, na Telepu, oko 16.45 časova lakše povrede vratnog dela kičme zadobila je devojka stara 28 godina. Nešto kasnije, oko 19 časova, na uglu Radničke i Cetinjske ulice u Veterniku, lakše je povređen 11-godišnji dečak", navodi Bursać za 021.rs.
 
Svim povređenima je ukazana pomoć na licu mesta, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar, odnosno Dečju hirurgiju, radi daljnjeg lečenja.
  • TELEPČAN

    21.04.2017 10:04
    NS
    POGREŠNO SI INFORMISAN ULICA FEJEŠ KLARE NE STIŽE DO ADICA
  • ns

    21.04.2017 08:13
    ne postoji ugao Feješ Klare i Vršačke to je jedna ulica, od Futoške do Somborskog bulevara je Vršačka a od bulevara do Adica je Feješ Klare, ali nije problem flagrantno grešiti oko proverivih i nepromenjivih činjenica ipak je ovo sVrbija nade macure i malog aleka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika