Povređen prilikom pada sa motora na Detelinari

Pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 sata dogodile u Novom Sadu.
Povređen prilikom pada sa motora na Detelinari
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać za 021.rs kaže da su svi zadobili lakše povrede.

U Ulici Branka Bajića, oko 11.30 časova, prilikom pada sa motora, muškarac star 45 godina zadobio je povredu kolena, a Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i oko 14.15h, na Sentandrejskom putu, u pravcu Čeneja, kada su povređene dve žene stare 28 i 48 godina.

Hitna pomoć je intervenisala i rano jutros, oko 2 sata, na uglu bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića, gde su povređene dve 23-godišnje devojke.

  • pravda

    10.05.2017 14:35
    eto samo kose "kosači"
    Pokosiše eto te žene sutra dete ili nedužnog prolaznika koji poštuje pravila itd.
    Svako povređivanje pešaka koji poštuje pravila bi trebalo minimum godinom zatvora i više kažnjavati, džaba je sve ostalo drugačije sankcionisanje...

    A isto i još strožije za divljake u kolima koji presecaju put pešaku na pešačkom prelazu u toku zelenog svetla za pešake!!! Takve kukavičke pse bi trebalo prvo prebiti ko mačku da poplave pa onda baciti tri godine u zatvor.
  • Detelinara

    28.04.2017 09:22
    Pozeri
    Za to su krivi oni pozeri iz kafica iz sajam kompleksa kako parkiraju tatine dzipove,stoka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika