Novosađanin zarobio i tukao troje mladih, pa napao policajce prilikom hapšenja

Novosadska policija uhapsila je Novosađanina S.K. (19) za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da je prvo zarobio a onda tukao i maltretirao tri osobe.
Novosađanin zarobio i tukao troje mladih, pa napao policajce prilikom hapšenja
Foto: 021.rs
On se tereti da je 17. marta, u Novom Sadu, u stanu koji je prethodno zaključao, tukao, maltretirao i naneo lake telesne povrede dvojici mladića i jednoj maloletnici. Sumnja se i da je narednog dana jednom od mladića pretio preko Fejsbuka, kao i da je 25. aprila pretio majci i sestri maloletnice koju je u martu maltretirao.
 
Policija ga je pronašla 9. maja u Beočinu, kada je prilikom hapšenja pružao otpor i fizički nasrnuo na policajce, zbog čega se tereti i za napad na službeno lice.
 
S.K. je danas doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
  • Novosadjanin

    12.05.2017 10:05
    ?
    .. i bice pusten za koji dan....
  • Novosadjanka

    12.05.2017 08:03
    Uh
    Neka bude na oprezu policija da tata mladjahnog SK ne pise Ministru S.ini pa jos da zaglave buvaru i maloletnica i mama i policajci.
  • Milivoje

    12.05.2017 00:25
    Inicijali
    Uz ove inicijale nasilnika, bilo bi skroz zanimljivo da je glodur potpisao inicijalima vest ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika