Ponovo teže povređen motociklista

Jedan 25-godišnji motociklista povređen je u udesu koji se dogodio juče oko 18 časova na uglu ulica Vase Stajića i Pavla Simića u centru.
Ponovo teže povređen motociklista
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći sumnja se na teže povrede.
 
"On je sa povredom glave i pod sumnjom na prelom kuka, nakon inicijalnog zbrinjavanja naše lekarske ekipe prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku", navodi Bursać.
 
Nezgode u kojima učestvuju motociklisti sve su učestalije. U poslednjih nedelju dana jedan motociklista je nastradao, a četvoro njih je povređeno.
  • eeoo

    16.06.2017 11:19
    Zasto imam utisak da ce se rec "ponovo povredjen" ponavljati celog leta .
  • Millos

    16.06.2017 10:05
    Nazlov zvuci kao da gazite motociklistu koji lezi na zemlji.
    A seo covek jednom na motor i pao.
    Leave Chanak alone!
  • pesak

    16.06.2017 10:04
    Mozda su jedino biciklisti gori od motorasa . Arogantni , puni sebe jure sumanuto po trotoarima naravno sa sve slusalicama u usima . Najgore je sto sebe smatraju nekavom visom klasom ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika