Momak iz Novog Sada poginuo na ratištu u Siriji

Dimitrije Saša Karan (25) iz Novog Sada poginuo je na ratištu u Siriji, piše Telegraf.
On je navodno još pre nekoliko godina otišao iz zemlje da ratuje na strani Rusije, kada je izbio rat u Ukrajini.
 
Nakon toga ratovao je u Siriji, gde je i poginuo u borbi protiv islamskih terorista.
 
Informaciju o njegovoj pogibiji potvrdili su članovi navijačke grupe Firma, koji su na svom forumu otvorili posebnu temu. Po informacijama koje su došle do članova ove navijačke grupe kojoj je i Karan do odlaska na ratište pripadao, on je nastradao pre nekoliko dana, navodno, od nagazne mine.
 
Dimitrije Karan je rodom iz Foče, a živeo je u Novom Sadu, piše Telegraf.
 
  • pit

    25.06.2017 06:29
    микица
    ... То што ви мишеви (миш је мало створење као и ви) мислите да имате право да одлучујете шта ће ко да ради и да га пљујете је ваша срамота. Он је као добровољац отишао, можда је постао плаћеник, не знам. И ако је убијао, убијао је фашисте и исламисте који и заслужују то!
    -------------
    Koliko gluposti od jednog malog miša... Mali citirani deo je samo mala ilustracija bezgranične frustracije malog miša,
    Možda je plaćemik, a možda i nije, ali svakako je ubijao potpuno opravdano. Baš visokouman zaključak.
  • lala

    23.06.2017 23:03
    Nije u redu ako sada Gasprom (naftagas) kgb I nase domace "sluzbe" kao sponzori ne pljunu koju rublju (dolar) preziveloj porodici pa decko je poginuo za njihov "naftno-gasni" interes kao placeni ubica u stranoj drzavi.Valjda imaju toliko obraza kad vec toliko marisu iz ove napacene Vojvodine.
  • Novosadjanin

    23.06.2017 21:19
    Postovanje
    Jedna mladost se ugasila.Pre svega ispoštujte to.
    Ratovi devedesetih stvorile su hiljade porodica bez budućnosti sa vizijom golog opstanka i preživljavanja. I umesto kao nekad da odavde odlaze visokokvlifikovani obrazovani mladi ljudi u potrzi za boljim životom , danas iizvozimo mlade ratnike - proizvod beznađa jednog urušenog društva . da li su za to krivi njegovi roditelji. Ne. Da li je kriv svako ko se ne snadje u današnjoj Srbiji. Sigurno Ne. Ima ih napretek.ž
    A onda oštri moji sugrađani sigurno je poštenije , hrabrije i nadasve ČASNIJE odabrati put kao ovaj momak , nego ostati ovde , divljati na stadionima , rasturati grad , baviti se kriminalom u sprezi sa policijom ili se uvaliti u kakvu agenciju za obezbeđenje u najboljem slučaju.
    Srpski proizvod , pa i novosadski je ratnik a da li ćemo to uspeti da promenimo na nama je.
    Do tada. Slava mu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika