Sedmogodišnja devojčica povređena u nezgodi na Limanu

Tri osobe, uključujući sedmogodišnju devojčicu, povređeno je u tri nezgode u toku jučerašnjeg dana.
Sedmogodišnja devojčica povređena u nezgodi na Limanu
Foto: 021.rs
Devojčica je zadobila lakše, kontuzione povrede noge u nezgodi koja se oko 18:20 dogodila u Ulici Ive Andrića. Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, devojčica je zbrinuta na licu mesta i prevezena na Dečiju hirurgiju.
 
Kontuzione povrede levog ramena i povrede skočnog zgloba zadobila je 51-godišnja žena u nezgodi koja se oko 21:45 dogodila u Ulici Otokara Keršovanija. Nju je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.
 
Rano jutros, oko 3:30, 37-godišnjeg muškarca lekarska ekipa je zbrinula na uglu ulica Vojvode Bojovića i Jovana Subotića. Kako dodaje dr Bursać, muškarac je sa kontuzionim povredama glave i grudnog koša u nezgodi prevezen u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika