Troje povređenih u tri udesa na Limanima i u Veterniku

Tri osobe povređene su u tri saobraćajna udesa koja su se u poslednja 24 časa dogodila u Novom Sadu.

Prvi udes se dogodio oko 15 časova na okretnici GSP-a na Limanu IV, gde je automobil udario u autobus. U sudaru je lakše povrede grudnog koša zadobio 23-ogodišnji muškarac, i on je zbrinut u Urgentnom centru. U trenutku sudara u autobusu nije bilo putnika.

Nepunih sat vremena kasnije na Bulevaru despota Stefana na Limanu III u saobraćajnoj nezgodi je povređena 70-ogodišnja pešakinja. Ona je zadobila lakše povrede i nakon inicijalnog zbrinjavanja prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Hitna pomoć je intervenisala oko 19:15 časova u Veterniku gde je lakše povređen motociklista star 51 godinu.  On je takođe prebačen u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

  • Vesa drajver

    28.08.2017 09:46
    Nijedan biciklista? Pa dan je propao bez beskonačnih bici komentara. Idem da nagazim jednog da imaju da kukaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika