Dečaka udario automobil na pešačkom prelazu u centru Novog Sada

Osmogodišnji dečak povređen je u udesu koji se u sredu oko 21:30 časova dogodio kod Radničkog doma na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Sonje Marinković.
Dečaka udario automobil na pešačkom prelazu u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Do udesa je došlo kada je na dečaka koji je pretrčavao pešački prelaz, naleteo automobil. Kako navode za 021 u Hitnoj pomoći, osmogodišnjak je zadobio lakše povrede glave, ramena i leđa.
 
On zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • Anonimna

    28.09.2017 19:00
    Bio je sa malo starijim bratom. Znam ih, prose po centru. Roditelji ne vode brigu, verovatno ih zanima samo koliki će biti dnevni pazar...
  • Marko

    28.09.2017 18:02
    Udaren je na PEŠAČKOM PRELAZU!! Kako može biti njegova krivica??
  • Novosadjan

    28.09.2017 16:27
    Ako je klinac trcao van pesackog ili na crveno onda je nevaspitan i dobro je i prosao sa osam godina moze i da misli i gleda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika