Nestala Novosađanka iz gerontološkog centra na Novom naselju

Mirjana Krasnić (60) iz Novog Sada nestala je 15. septembra kada je napustila Gerontološki centar na Novom naselju.
Nestala Novosađanka iz gerontološkog centra na Novom naselju
Foto: 021.rs
Kako navode u policiji za 021.rs, za njom se i dalje traga. Porodica nestale kaže da se ona kreće otežano, uz pomoć štapa. 
 
Poslednji put je viđena 15. septembra oko devet časova ujutru kada je krenula na lekarski pregled ka Ulici cara Dušana. Od tada joj se gubi svaki trag.
 
Porodica je zamolila građane da, ukoliko imaju informacije o Mirjani ili su je u nekom momentu videli, o tome obaveste policiju. 
 
  
  • /

    04.10.2017 16:27
    /
    em nemaju prevoz i pratnju a svakog meseca im se placa 25.000 u futogu do 50.000 bas na naselju

    pogledajte cenovnik
    http://www.gerontns.co.rs/pdf/ostalo/cenovnik.pdf

    za te pare im donosite lekove i pelene
  • tuga

    02.10.2017 19:12
    Više brige i ljudskosti prema ljudima. Može to i da se koordinira i kontroliše. Samo treba raditi, for better life all of us. Itekako može volonterski, bez nepotrebnih činovničkih procedura. I ne nora sms uplatite, pa donesite, pa dajte. Tiše, plemenitije, delotvornije.
  • Čučuk Stana

    02.10.2017 17:03
    Toliko o brizi za pacijente...zar ne bi trebalo za te silne novce da ima i prevoz do lekara? Ili ima samo merenje pritiska! Da odgovara ko je zaduzen za brigu..negu...pa nije bre zena zrno peska pa da je nosi vetar tamo.amo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika