Tri godine zatvora mladiću koji je izbo čoveka u Futogu

Branislav R. (22) iz Begeča osuđen je na tri godine i mesec dana zatvora zbog pokušaja ubistva na Badnje veče 2014. godine u Futogu, ali i zbog falsifikovanja isprave.
Tri godine zatvora mladiću koji je izbo čoveka u Futogu
Foto: 021.rs
Mladić je bio okrivljen da je, nakon kraće svađe, sa tri uboda nožem pokušao da ubije Dragana D. Sve se dogodilo u Ulici cara Lazara u Futogu, 7. januara 2014. oko dva sata ujutru. 
 
Na ublažavanje kazne uticalo je to što 22-godišnjak do sada nije bio osuđivan, korektno se držao na sudu, ali i mladost prilikom izvršenja dela, odnosno "smanjena sposobnost u upravljanju postupcima", prenosi Dnevnik
 
Prema navodima optužnice, on je napao Željka Z. udarivši ga u glavu, a potom je nasrnuo i na Dragana D. Kada je video da Branislav ide prema njemu, nakon što se oteo osobama koje su pokušale da ga spreče u tome, Dragan je krenuo unazad, ali su obojica pala, okrenuta jedan prema drugom. Branislav je izvadio nož i ubo Dragana u stomak, nanevši mu teške povrede.
 
Kod Branislava R. je prilikom hapšenja pronađena falsifikovana pokazna karta za gradski prevoz, što je takođe uključeno u kaznu zatvora.
 
On je na kraju pretresa poručio da se kaje zbog učinjenog dela.
  • Begec

    11.10.2017 20:09
    Pravda za Baneta
    Nije trebao ni dana da dobije
    Bane je posten momak koji nikad nikog nije prvi dirao
    Ako ga pipnes najeb*o si
    Zato vas molim da se svi lepo najedete gov*na
    Bane izdrzii
  • Jana

    07.10.2017 14:52
    Pravosudni sistem - bruka i sramota!Divnu poruku salju!
  • dule

    06.10.2017 13:56
    Meni ovo liči na varijantu: nismo baš sigurni da je kriv i za šta.

    Pa ako nije kriv 3 godine nije mnogo, mlad je, brzo će proći.

    A ako je kriv onda je daj šta daš, barem smo ga na nešto osudili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika