Tri žene povređene u udesima na Bulevaru Evrope i na putu za Čenej

Tri žene povređene su u tri udesa koja su se u prethodna 24 časa dogodila u Novom Sadu i okolini.
Tri žene povređene u udesima na Bulevaru Evrope i na putu za Čenej
Foto: 021.rs

Prvi udes dogodio se oko 13 časova kod Gradske deponije, na putu za Čenej, i u njemu je povređena 33-ogodišnja žena. Ona je zadobila lakšu povredu vratnog dela kičme u vidu istegnuća, i nakon inicijalnog pregleda poslata je u Klinički centar Vojvodine na dalju dijagnostiku. U istom vozilu nalazila se i šestomesečna beba, koja nije imala vidljivih povreda, ali je ipak prebačena u Dečiju bolnicu na detaljniju dijagnostiku.

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 16:30 časova dogodila na Bulevaru Evrope povređena je pešakinja stara 65 godina. Ona je zadobila lakše povrede ruke i glave i prebačena je u Urgentni centar.

Poslednii udes dogodio se oko 23 časa na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope. Tom prilikom naizgled lakše povrede zadobila je jedna ženska osoba, koja je nakon pregleda upućena na dalju dijagnostiku u KCV.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika