Uhapšeni zbog oružane pljačke novosadske pošte

Novosadska policija rasvetlila je razbojništvo počinjeno 17. oktobra u jednoj novosadskoj pošti i uhapsila dvojicu osumnjičenih.
Uhapšeni zbog oružane pljačke novosadske pošte
Foto: Pixabay
Šapčanin D. Č. (27) tereti se da je, uz pretnju pištoljem, oduzeo novac od radnice pošte i pobegao automobilom koji je vozio D. L. (36) takođe iz Šapca. Dva dana kasnije, obojica su uhapšena, a policija je utvrdila da je D. Č. počinio još tri razbojništva u poštama u Beogradu i Šapcu.
 
Novosadska policija u saopštenju nije navela o kojoj se pošti radi.
 
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.
  • neko_iz_mase

    27.10.2017 15:56
    sud
    @Đura ne nego zato što nije dokazana krivica i što bi, u slučaju da ne bude kriv, mogao da tuži one koji su objavili ime i prezime za javnu sramotu i poniženje.
  • Đura

    23.10.2017 18:36
    Zašto
    Zašto uvek dajete samo inicijale kriminalaca?Da ih ne postidite?
  • Telepčanka

    23.10.2017 16:49
    Pošta na Telepu u Geri Karolja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika