Troje dece među povređenima u udesima u Novom Sadu

Pet osoba, među kojima je troje dece, povređeno je u četiri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Troje dece među povređenima u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 15-godišnji dečak i 34-godišnji muškarac povređeni su u nezgodi koja se oko 14:15 časova dogodila na Rumenačkom putu, kod Novog groblja. Sa naizgled lakšim povredama noge, prevezeni su na odeljenje dečije hirurgije, to jest u Urgentni centar.
 
Oko 15 minuta kasnije, 16-godišnja devojčica povređena je u nezgodi do koje je došlo u Kisačkoj ulici, ispod nadvožnjaka. Devojčica je zadobila lakše povrede glave i grudnog koša, a nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena je u Dečiju bolnicu, takođe na odeljenje dečije hirurgije.
 
Lakše kontuzione povrede zadobio je 30-godišnji muškarac u nezgodi koja se oko 15 časova dogodila na uglu Bulevara oslobođenja i Danila Kiša. Prema rečima dr Bursać, povređeni je zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
 
Najteža nezgoda dogodila se oko 21:30 na uglu Beogradskog keja i Visarionove ulice, gde je teške telesne povrede zadobila 15-godišnja devojčica. Ona je u besvesnom stanju prevezena u Dečiju bolnicu. Prema pisanju lista "Blic", devojčicu je udario autobus GSP.
  • Semafor

    15.11.2017 11:37
    Vidim da se neke lokacije ponavljaju. Definitivno svuda treba postaviti semafor!

    P.S. nadam se da će se svi brzo oporaviti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika