VIDEO, FOTO: Gorelo potkrovlje zgrade na Novom naselju, stanari evakuisani

Dve osobe povređene su u požaru koji je oko osam časova izbio u Ulici Mileve Marić 21, na Novom naselju.
VIDEO, FOTO: Gorelo potkrovlje zgrade na Novom naselju, stanari evakuisani
Foto: 021.rs
Požar je izbio u potkrovlju zgrade. Na teren su izašle ekipe vatrogasaca, a kako saznajemo na licu mesta, izgorela je krovna konstrukcija zgrade i stan.
 
Na terenu su bile i dve ekipe hitne pomoći, a kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać, jedna žena prevezena je u Urgentni centar u besvesnom stanju, dok je 17-godišnji mladić sa, naizgled, lakšim povredama, prevezen u Dečiju bolnicu.
 
 
Kako je za 021 rečeno u policiji, ulica je zatvorena za saobraćaj, a stanari su evakuisani dok se situacija potpuno ne stabilizuje.
 
  
 
Podsetimo da se još jedan požar u Mileve Marić dogodio pre dva meseca. Tada je 60-godišnja žena u teškom stanju prevezena u Institut za plućne bolesti, a povređena je još jedna osoba. Detaljnije o tom slučaju možete da pročitate OVDE.
  • @Gaga

    23.12.2017 14:14
    Korišćenje čvrstog goriva u zgradama nije zabranjeno. Šta više, obaveza je zgrade da ima funkcionalan dimnjak u svakom stanu.
  • Gaga

    22.12.2017 08:33
    NS grad pozara
    Nazalost poznati smo po pozarima .a grad smo kulture .
    Grad ima najvece strucnjake , divne nacelnike sektora,umne ljude koji vode ovaj grad ali ,korumpirane inspektore i dalje bahate zakupce lokala koji u visestambenim zgradama
    loze ćumur i truju nasu decu ,rade cele noći i taoci smo bahatih i nesavesnih .nesavesne sugrađane koji se greju čak kazu loze i automobilske gume Tamarin zakona je napisan u ovom gradu a pozara jos i vise.Pet godina udišemo dim roštilja ,plačam dimnicarinu i zivim u stahu od pozara u sred centra grada u ul.L.Kostić.Dokle pitam nadlezne jer za ovig pet godina verujte niko nema nadleznosti pa ni policija kada prijavimo smetanje poseda.Kada se dogodi tragedija onda su glavni krivci ili junaci -spasitelji naši vatrogasci.Molim Boga da nam budu ikada potrebni i da svi uradimo bar malu stvar ,budemo pazljiviji i ne ugrozimo svojim radnjama i postupcima zivote naših komšija.
  • Borko

    21.12.2017 18:21
    Svaka čast vatrogascima koji su reanimirali ženu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika