Pucnjava kod Limanskog parka, ranjen Beograđanin

Tridesettrogodišnji V.N. iz Beograda ranjen je u pucnjavi u blizini Limanskog parka.
Pucnjava kod Limanskog parka, ranjen Beograđanin
Foto: Pixabay
On je sa prostrelnom ranom potkolenice primljen u Urgentni centar. U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je van životne opasnosti i biće operisan.
 
Do pucnjave je došlo nešto posle 20 časova. Nakon ranjavanja njega je privatni automobilom u KCV dovezao prijatelj, takođe iz Beograda.
 
Policija je obavila uviđaj, a za sada nije poznato zbog čega je došlo do obračuna.
  • Lala

    16.03.2018 13:20
    ex chapman

    14.03.2018 • 09:06

    RFZO

    Poenta...nema dalje...bravo.
  • dijasporac

    15.03.2018 18:04
    iz pouzdanih izvora ( necu otkriti da je to lik sa ovih komentara koji se krije pod nickom: vojvodjasan) saznadoh da su zemunci upucali novobeogradjane, rat oko teritorije kazu.
  • Stefan Drugovencani

    15.03.2018 15:14
    Sad kao čeka se da neko sa strane (nedužan) strada. Niko se ne seća Džast vanile i nedavno mislim da je u Di Endu bilo ranjavanja pogrešne osobe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika