VIDEO: Dvojica povređenih u udesu na putu Bački Petrovac - Novi Sad

Dve osobe su povređene u udesu koji se jutros oko 6:45 časova dogodio na putu Bački Petrovac - Novi Sad.

Sudarili su se kombi i automobil reno, a od siline udara, reno je završio pored puta.

Portparolka novosadske Hitne pomoći doktorka Mirjana Bursać za 021.rs je navela da su njihove ekipe na licu mesta zbrinule 69-ogodišnjeg muškarca koji je zadobio povredu glave, kao i 42-ogodišnjeg muškarca koji je povredio potkolenicu. Obojica su prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Zbog sudara je saobraćaj bio usporen na ovom delu puta.

Za sada nije poznat tačan uzrok udesa, ali se pretpostavlja da je svemu doprineo vlažan kolovoz, s obzirom da od sinoć širom Srbije pada sneg. 

  • GOGI

    20.03.2018 07:30
    ovaj put trazi rekonstrukciju i prosirenje...statistika govori cudo za taj deo puta. krajnje je vreme dok svi ne izginemo
  • Jogi Letač

    19.03.2018 11:57
    Naravno da ne treba isključiti brzinu kao faktor, ali ima i mnogo drugih: loša obuka novih vozača, koji prosto ne znaju kako da se ponašaju na klizavom kolovozu, bezobrazno preticanje i uletanje u "makaze". Na tom putu umeju vozači da se zalete, mnogo brže od ograničenja. Kao dodatni faktor može se navesti i slabo čišćenje snega. Dok kamion "grtalica" dođe iz Odžaka ili odakle već kreće, prvi tralas onih koji idu iz B. Petrovca na posao je već prošao, tako da oni praktično idu po neočišćenom putu.
  • aero casper

    19.03.2018 11:34
    kakva brzina
    jeste ima ovde veze brzina, ali ako svaki put kada padne sneg, kiša, malo zahladi, dune vetar itd, na ovom potezu se desi nekao saobraćajka.... učesnici udesa su i stari i mladi i iskusni i neiskisni za volanom... nekako mi se javlja da nešto drugo nije u redu ovde... ako svaki put kada temperatura dođe oko nule treba ili da se vozi 30 na sat ili da neko ko je plaćen za održavanje puteva izađe i baci malo soli ili nešto slično, da ne spominjem da nekom padne na pamet da proširi put, da makar u krivini stavi jednu vrstu asfalta, a ne da su u krivini tri puta promeni podloga po kojoj se vozi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika