Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu

Šestoro građana povređeno je u šest udesa koji su se tokom proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada.
Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Aleksandra Dobrović iz Hitne pomoći, u udesu koji se oko 7:30 časova dogodio na uglu Ulice Pap Pavla i Bulevara oslobođenja oboren je pešak. Reč je o 43-ogodišnjoj ženi koja je zadobila kontuzione povrede grudnog koša, ruke i ramena, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Urgentni centar.
 
U sudaru dva automobila na uglu ulica Jovana Cvijića i Kisačke oko 12:20 povređen je 52-ogodišnji muškarac. On je takođe zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
 
Naizgled lakše povrede takođe je zadobio 19-ogodišnji mladić u sudaru dva automobila na Bulevaru Evrope. Lekarska ekipa intervenisala je oko 15:44 časova i mladića prevezla u Urgentni centar.
 
Biciklista star 66 godina povređen je u udesu koji se oko 12:49 časova dogodio na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Petra Drapšina. Povređeni muškarac zbrinut je na licu mesta.
 
Kontuzione povrede grudnog koša je oko 18:07 časova zadobio 66-ogodišnji pešak koji je oboren u Filipa Višnjića ispred broja 20. Kako dodaje dr Dobrović, povređeni je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
 
Muškarac star 35 godina zadobio je povredu glave u udesu koji se oko 20:50 časova dogodio na uglu Veselina Masleše i Cankareve. Nakon zbrinjavanja, lekarske ekipe prevezle su ga u Urgentni centar.
  • Pesak

    02.11.2018 19:44
    Biciklisti su arogantni .
  • 100% Таксиста

    01.11.2018 07:37
    (....)
    Возити Новим САД-ом је за све ужасе. Никада не знате који пешак ће потрчати на црвено светло које се упалило 3 метра пре него што је дошао до прелаза, који бициклиста ће брзином од 40 км/сат дојурити на раскрсницу возећи у супротном смеру. За њих је закон направио закон по коме их штити и када не поштују закон и прописе. Они су Радивоју део учесника у саобраћају и ми га морамо пазити, а он сам себе, ако неће, није обавезан

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika