Dve nagrade za Radio 021 na takmičenju za najbolje džinglove

Na svečanoj ceremoniji u Beogradu, Radiju 021 uručene su ovogodišnje plakete RAB Srbije za najbolje radio reklame u trajanju do 40 sekundi.

Na svečanoj ceremoniji u Beogradu, Radiju 021 uručene su ovogodišnje plakete RAB Srbije za najbolje radio reklame u trajanju do 40 sekundi.

Nagradu "Vrabac" je 021 osvojio za reklamu koju je uradio za firmu "Pet centar", a u istoj kategoriji našoj kući je pripala i bronzana plaketa za reklamni džingl Novosadskog informativnog portala.

Žiri su činili kantautorka Aleksandra Kovač, producent Srđan Merković i radijski konsultant Tomislav Jakobović. Oni su ujedno dodelili nagrade za najbolje identifikacione i pevajuće džinglove, kao i za reklame u trajanju do 20 sekundi.

Cilj četvrtog po redu takmičenja je bio da se promovišu radijske reklame i radio kao medij.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.