Selfi sa Copetom i takmičenje u sporom ispijanju piva

U subotu 29. oktobra, Radio 021 će imati svoj program tokom drugog dana manifestacije "Novosadski oktoberfest", koja se održava u Master centru Novosadskog sajma.
Selfi sa Copetom i takmičenje u sporom ispijanju piva
Foto: 021.rs

Iako program drugog dana zvanično počinje u 12h, pravo veselje u čast pivu počinje u 18 časova kada će muziku sa razglasa puštati voditelj Radija 021 Jovan Stojanović - Cope.

Nakon toga, 021 će za svojim stolom ugostiti najvernije slušaoce gde mogu razgovarati sa svojim omiljenim voditeljima i natenane ispijati pivo. Takođe, društvo će im praviti i novinari redakcije 021 koji svakodnevno izveštavaju o svim bitnim temama vezanim za Novi Sad, a raspoloženi da odgovore na sva pitanja o ...

Druženje sa ekipom 021 je u subotu od 18h do zatvaranja festivala, a uslovi dobijanja mesta za stolom su: ne smarati, piti pivo s penom, preslušati sve kultne albume iz 60-tih, 70-tih i 90-tih i pogledati sve filmove Džima Džarmuša.

Podsetimo, u Master centru se 28. i 29. oktobra održava prvi "Novosadski oktoberfest" u organizaciji Color press grupe. Oba dana, manifestacija startuje u 12h.

Od podneva do 19h predviđeni su nastupi DJ-eva, a potom svirke i zabava uz pivo, kobasice i perece. Prvog dana nastupaju Zvonko Bogdan, Ničim izazvan i Frajle, a drugog dana DJ Cope, Jurassic rock, Štikle i vikleri, Orthodox Celts i Gift. U pratećem programu planirana je i velika izložba o istorijatu pivarstva u Vojvodini koja će se održati u auli Master centra, kao i na Trgu slobode.

Dnevna karta je u pretprodaji 200 dinara, za oba dana 300, a dnevni komplet za četiri osobe 600 dinara. Na dan manifestacije ulaznice će biti skuplje.

Radio 021 se ipak potrudio da i pre festivala obraduje svoje najvernije slušaoce, a više desetina ulaznica deli se na frekvenciji 92,2 MHz svakodnevno, do petka 28. oktobra.

Sve potrebne informacije o samoj manifestaciji mogu se saznati OVDE.

  • Baba Pivka

    24.10.2016 09:54
    Pošto je 29-ti sasvim sigurno zanimljiv astrološki datum, videćemo kakve ćemo naslove čitati od 30-tog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.