Izmena trase saobraćaja na uglu Narodnog fronta i Šekspirove

U subotu, 27. avgusta doći će do privremene izmene trasa linija 4, 7a, 7b, 11a, 11b.

Izmene će biti od 7 do 19 sati.

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određena je privremena izmena trase autobuskih linija zbog radova na asfaltiranju kolovoza nakon rekonstrukcije toplovoda u Šekspirovoj ulici i Ulici Narodnog fronta.

LINIJA BROJ 4

U smeru ka Limanu autobusi neće skretati u Fruškogorsku ulicu, već će nastavljati kretanje Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a zatim kroz Balzakovu i Ulicu Narodnog fronta, odakle će nastavljati redovnom trasom. U suprotnom smeru koristiće se isti deo izmenjene trase.

LINIJA BROJ 7a

Umesto delom Ulice Narodnog fronta autobusi će saobraćati Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a zatim će nastavljati Balzakovom ulicom i Ulicom Narodnog fronta, odakle će se uklljučivati na redovnu trasu.

LINIJA BROJ 7b

Iz Ulice Narodnog fronta autobusi će skretati u Balzakovu ulicu, a zatim će nastavljati Bulevarom cara Lazara do Bulevara oslobođenja, odakle će se uključivati na redovnu trasu.

LINIJA BROJ 11a

Iz Ulice Narodnog fronta autobusi će skretati u Balzakovu ulicu, a zatim će nastavljati Bulevarom cara Lazara, odakle će se uključivati na redovnu trasu.

LINIJA BROJ 11b

Autobusi neće skretati u Fruškogorsku ulicu, već će nastavljati kretanje Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a zatim će nastavljati Balzakovom ulicom i Ulicom Narodnog fronta, odakle će se uključivati na redovnu trasu.

Na izmenjenom delu trase linija broj 4, 7a, 7b, 11a i 11b koristiće se postojeća stajališta drugih linija, te će biti postavljeno nekoliko privremenih stajališta u Balzakovoj ulici (u blizini Bulevara cara Lazara i blizini Ulice Narodnog fronta). 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije