Cene SBB usluga poskupljuju od 1. januara

Cena usluga SBB-a će poskupeti od 1. januara.
Kako je saopštio SBB, iznos mesečne naknade za održavanje sistema biće povećan za 50 dinara i od 1. januara iznosiće 1.295 dinara.
 
Takođe, biće izvršena korekcija cene paketa za 50 dinara. Nova cena odnosi se na Duo TV+NET, Duo TV+TEL i Trio TV+NET+TEL pakete.
 
Iz ovog provajdera napominju da pretplatnici imaju pravo raskida ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, u roku od 30 dana pre početka promene cene.
 
Podsetimo, SBB je od kupovine KDS-a postao najveći provajder kablovskih usluga u Novom Sadu i okolnim mestima.
 
  • Ceca

    15.03.2018 23:09
    Sbb direktor
    Postovani,ovo je sramota da dizete cenu bez obaveze da pismeno obavestite svoje verne kupce od kojih primate platu.Da li u Ugovoru stoji neki cl.koji nas korisnike obavezuje da gledamo vas kanal kako bi saznali za povecanje cene.Bas me zanima gde ste objavili tu informaciju i na koji nacin ste obavestili korisnike.Ko vam daje za pravo da zavlacite ruku u dzep korisnika.Da li ste mene kao korisnika obavestili o mogucnosti raskida ugovora ako ne prihvatam povecanje cene.Da li smo mi korisnici servis za uzimanje para kako kome padne na pamet.Nemate pravo bez moje pismene saglasnosti podignete cenu od prvog januara a pri tom me niste pismeno obavestili.Sramota.
  • Mića

    04.12.2017 17:00
    Vest objavljena 08. decembra, nova cena stupa na snagu 1. januara, a ko želi može da raskine ugovor 30 dana pre stupanja na snagu nove cene - mission Impossible
  • Bojan

    02.12.2017 19:29
    SBB lopovi
    sbb lopovi srbije. svugde u svetu je ukinuta analogna televizija samo kod nas sbb emituje i uzima pare od nas tako reci glupog naroda.Nemoze da se gleda digitalni kanali na crt tv ja kupim nov tv platim 80000 dinara stari bacim. na novom sam gledo 15 digitalnih kanala mesec dana pa ukidose i to i sad gledam analogne kanale za 1200 dinara mesecno . o srbijo gde vodis??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti