Radovi "Puta" u nekoliko ulica u Novom Sadu

Radnici "Puta" trenutno su aktivni na nekoliko lokacija u Novom Sadu.
Radovi "Puta" u nekoliko ulica u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Pripremni radovi počeli su u ponedeljak na Podbari, u ulicama Zemljane ćuprije i u Marka Miljanova. U planu je da se, nakon završenog struganja oštećenog sloja kolovoza, popravke ivičnjaka, regulisanja slivnika i šahtova, obavi asfaltiranje. Zbog radova je na snazi privremena izmena režima saobraćaja u delu Ulice Marka Miljanova od Kosovske do Zemljane ćuprije 48, što znači da je zabranjen ulaz u Ulicu Marka Miljanova iz Kosovske, Đorđa Rajkovića i Milana Rakića.
 
Radovi će potrajati do petka, kada će se normalizovati saobraćaj, a u preduzeću mole stanare da uklone svoja vozila iz zone radova kako bi mehanizacija nesmetano mogla da obavi predviđene radove.
 
Trenutno sa radi na još dve lokacije - na Bulevaru cara Lazara 69-71 i u Ulici Ilije Birčanina, gde se zatrpavaju površine nakon radova Novosadske toplane. Isti radovi, zatvaranje raskopane javne površine, počeće sutra na uglu Krilove ulice i Bulevara cara Lazara, a koji će potrajati tokom ove i sledeće nedelje.
 
U susret maratonu koji će se održati predstojećeg vikenda, jedna građevinska ekipa "Puta" radi na popravci kolovoza asfaltom na trasi maratona.
 
I dalje je aktivno gradilište na putu za Nemanovce, gde se proširuje postojeći kolovoz na putu ukupne dužine od više od 2,5 kilometara, a od naredne nedelje u planu je popravka trotoara u nekoliko ulica na Slanoj bari i popravka tucaničkih kolovoza na Širinama u Petrovaradinu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije