Besplatne karte od 10. februara

GSP 10. februara počinje izdavanje besplatnih karata za 2011. godinu.
GSP 10. februara počinje izdavanje besplatnih karata za 2011. godinu. Pravo na navedenu povlasticu ostvariće ukupno 15 kategorija, medju kojima su i gradjani Novog Sada stariji od 65. godina. Cena izrade besplatnih karata nije korigovana i iznosi 750 dinara.

Pored tri šaltera na Međumesnoj autobuskoj stanici, gradjani stariji od 65. godina zahteve će predavati i na redovnim prodajnim mestima u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace, na Železničkoj stanici, kod Robne kuće na Novom naselju i preko puta Limanske pijace. Karte po ovom osnovu izdavaće se dva dana posle podnošenja zahteva. Za dobijanje besplatne karte kao i prethodnih godina neophodno je lično podnošenje zahteva, s tim što oni koji imaju biometrijske lične karte zahteve moraju predavati isključivo na Medjumesnoj autobuskoj stanici.

Ostalih 14 kategorija pravo na povlašćenu kartu ostvaruju na dosadašnji način, odnosno preko spiskova udruženja , ustanova i institucija kojima pripadaju. Važnost besplatnih karata izdatih 2010. godine, produžena je do 31. marta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije