Otvoren kol centar "Ciklonizacije"

Novi Sad je jedini grad u Srbiji koji ima moderan, sistemski i dugoročan sistem za borbu protiv buba, tvrde u "Ciklonizaciji".
Novi Sad je jedini grad u Srbiji koji ima moderan, sistemski i dugoročan sistem za borbu protiv buba, tvrde u "Ciklonizaciji". U ovom preduzeću kažu da su zahvaljujući uvođenjem modernog sistema rada, primenom jedinstvenog informacionog sistema i mapiranjem žarišta buba u gradu,  uspeli da pobedi ove štetočine u Novom Sadu.

Ova firma je uvela novi softver koji beleži pozive građana i učestalost intervencija sektora za dezinsekciju i na osnovu toga pravi mapu žarišta u gradu. Broj poziva građana je na ovaj način smanjen za polovinu.

Takođe, u ovom preduzeću tvrde i da je smanjeno vreme čekanja građana od momenta kada pozovu kol centar, do momenta kada ekipe "Ciklonizacije" izađu na teren. Uvedena je i praksa  da naši operateri Kol centra pozivaju građane posle tretmana, kako bi se uverili da je postupak bio uspešan.

Svi Novosađani koji imaju bilo kakve probleme sa insektima mogu se obratiti "Ciklonizaciji" na telefon 021/ 641- 2322 ili na e-mail office@ciklonizacija.net .

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije