Licitacija za pijačna mesta

Javna licitacija za prodajna mesta na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Satelitskoj, Detelinarskoj  i Kvantaškoj pijaci je u četvrtak u 9h u prostorijama JKP "Tržnica" (Žike Popovića 4), dok je za mesta na Najlon pijaci u nedelju u prostorijama Tržnice na toj pijaci, s početkom u 9.30h.
Javna licitacija za prodajna mesta na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Satelitskoj, Detelinarskoj  i Kvantaškoj pijaci je u četvrtak u 9h u prostorijama JKP "Tržnica" (Žike Popovića 4), dok je za mesta na Najlon pijaci u nedelju u prostorijama Tržnice na toj pijaci, s početkom u 9.30h. Prodajna mesta su namenjena za prodaju voća, povrća, jaja, cveća, mlečnih proizvoda, živinskog mesa, testenine, kora, kolača, zanatskih, neprehrambenih proizvoda i polovne robe.

Licitacija za zakup poslovnih prostora na Detelinarskoj, Temerinskoj, Ribljoj, Petrovaradinskoj i Najlon pijaci je u petak s početkom u 9 časova u prostorijama Tržnice u ulici Žike Popovića 4.

Detaljna obaveštenja u vezi raspisanih Oglasa mogu se dobiti u prostorijama preduzeća ili na telefon 480-85-18, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije