Futožani kod lekara u Veternik i Begeč

Rušenje ambulante u Futogu predviđeno je za narednu nedelju, a potom kreće gradnja nove.

Rušenje ambulante u Futogu predviđeno je za narednu nedelju, a potom kreće gradnja nove. Zbog toga su svi lekari premešteni u ambulante u Veterniku, Begeču i na Novom naselju, od ponedeljka 5. decembra.

Lekari opšte medicine Tatjana Egić, Marija Pap, Blaženka Popović i Mirjana Petrović premešteni su u Veternik, a Miloš Čebac i Mirjana Ostojić u ambulantu u Begeču. Timovi rade u dve smene, od 7 do 20 časova, a vikendom i praznicima od 7 do 10 dežura se u Veterniku. Telefon za informacije u Veterniku je 821-027, a u Begeču 898-004.

Pedijatri Dušanka Ugljevčanin Vlaović, Ilonka Povazai i Rada Bosnić rade dvosmenski od 7 do 20 časova u Veterniku, a Vera Andrić u Begeču radi od 7 do 13.30 časova. Subotom od 7 do 13.30 dežura objekat u Veterniku. Broj telefona u Veterniku za pedijatrijsku službu je 822-226, a za Begeč 898-004.

Stomatolog Stanislav Draško radi u ambulanti na Novom naselju, Olgica Ilievski u Futogu u Osnovnoj školi "Miroslav Antić", a Milena Gvero u Veterniku. Telefon stomatološke službe na Novom naselju je 4879 - 256, a u Veterniku 820 – 027.

Futožani će moći laboratorijske analize, osim u Begeču i Veterniku, da urade i na Novom naselju, Limanu, Bulevaru i u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka. Pregledi se i dalje zakazuju preko kol centra, na broj 4879-000.

Nova ambulanta u Futogu trebalo bi da bude izgrađena u prvoj polovini naredne godine. Trenutna površina ambulante je oko 500 kvadratnih metara, a nova će imati 1.200 kvadrata. Planirano je da u novom objektu budu odeljenja opšte medicine, pedijatrije, stomatologije, laboratorije, ginekologije, kao i prostorije za patronažu i kućno lečenje.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije