Nove markice od ponedeljka u prodaji

Prodaja mesečnih autobuskih markica za jul počinje u ponedeljak, 25. juna, a junske markice važe do 5. jula.

Prodaja mesečnih autobuskih markica za jul počinje u ponedeljak, 25. juna, a junske markice važe do 5. jula.

Kao i svakog meseca, radničke markice prodavaće se na kioscima Međumesne autobuske stanice svakog radnog dana od 7.00 do 14.30, s tim da će od 2. do 6. jula kiosci raditi produženo od 7.00  do 16.45 časova.

Ostale markice moći će od 5.30 do 19.30 časova da se kupe na kioscima GSP-a na Železničkoj stanici, u Šafarikovoj ulici i na Futoškoj pijaci, koji će raditi i u subotu 7. jula. Od 2. do 6. jula, od 5.30 do 19.30 časova, radiće i dodatni kiosci na Novom naselju i na Futoškoj pijaci (novi kiosk), dok će od 10 do 17 časova raditi punktovi u Stražilovskoj ulici (pored fakulteta) i na Limanu (preko puta pijace).

Od ovog meseca u prodaji će biti nove markice koje imaju potpuno nov izgled, sa nekoliko nivoa zaštite, među kojima se nalaze hologram i vodeni žig. Markice će biti štampane na zaštićenoj hartiji, nešto tanjoj od dosadašnje, a svakog meseca biće u drugoj boji, dok će uz serijski broj dobavljač unositi dodatna slova. Na tenderu za nove markice izabran je Zavod za izdavanje novčanica iz Beograda.

Zbog puštanja u prodaju novih markica biće pojačana kontrola putnika, tako da će u autobusima GSP-a narednih dana biti do tri puta više kontrolora od uobičajenog broja, najavljuju iz tog preduzeća.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije