Edukacija i savetovanje o bezbednom seksu

Edukacija i savetovanje o reproduktivnom zdravlju i savremenoj kontracepciji održaće se na Trgu slobode, u sredu, 5. maja u 12 časova.
Edukacija i savetovanje o reproduktivnom zdravlju i savremenoj kontracepciji održaće se na Trgu slobode, u sredu, 5. maja u 12 časova. Na štandu Udruženja za reproduktivno zdravlje, svi prolaznici imaće priliku da ginekolozima postave pitanje i saznaju koji su najpouzdaniji i najefikasniji načini očuvanja reproduktivnog zdravlja kao i koje su prednosti koje savremena kontracepcija nudi, pogotovo mladim devojkama. Promoteri Udruženja ovom prilikom deliće edukativni materijal, a mladi će, za svaku popunjenu anketu o stavovima o reproduktivnom zdravlju i kontracepciji, dobiti i promotivne poklone.

Tokom savetovanja promoteri Udruženja za reproduktivno zdravlje, upućivaće mlade na sajt www.21dan.com, koji je najposećeniji medicinski sajt među mladima u Srbiji, i na kome mogu pronaći odgovore na sva pitanja u vezi sa seksualnim zdravljem i savremenim metodama kontracepcije.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije