Svetski prvaci večeras na Karađorđu igraju protiv Italije

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, uglavnom sastavljena od svetskih prvaka sa Novog Zelanda, večeras na stadionu "Karađorđe" u derbiju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Češkoj dočekuje vršnjake iz Italije.
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, uglavnom sastavljena od svetskih prvaka sa Novog Zelanda, večeras na stadionu "Karađorđe" u derbiju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Češkoj dočekuje vršnjake iz Italije.

 

U četvrtom kolu grupe 2, rival "orlićima" je izuzetno snažan i kvalitetan sastav selekcije Italije, koji poput naših momaka računa na plasman na završni turnir.

- Ne priznajem da je Italija favorit pred ovaj duel. Mi se pitamo za mnogo stvari i konačni ishod zavisiće uglavnom od našeg odnosa prema igri i protivniku. Takav stav danima "usađujemo" kod igrača, a pošto su već dokazani pobednici, moraju to da pokažu i na terenu. Italiji priznajemo da je dostojan rival, jedan od najjačih posle Mundijala na Novom Zelandu. Danima ih "studiramo" i očekujemo povoljan rezultat - kaže selektor Tomislav Sivić.

Sa tri ubedljive pobede u prethodna tri kola, Srbija ima maksimalan učinak u dosadašnjem delu takmičenja i time je apsolutno zaslužila podršku navijača na večerašnjem meču protiv "azura", koji počinje u 18:30 časova. Ulaznice po ceni od 400 (zapad), 300 (istok) i 200 dinara (sever) mogu da se kupe od 12 časova na blagajni stadiona "Karađorđe".

Četiri dana posle meča sa Italijom, Srbiju očekuje i duel protiv Slovenije u Kopru.

  • miki

    13.11.2015 14:10
    vojvodina
    Kad je Karadjordje bio u NS, menjajmo ime stadionu. Vojvodina! Karadjordje nema veze s Vojvodinom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.